Co. van de de Escapistgroep van Shanghai, Ltd

 

Kwaliteit voor Overleving, Innovatie voor de Groei!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Shanghai Dreamer Group Co., LTD

Ik ben online Chatten Nu
China Shanghai Dreamer Group Co., LTD certificaten
China Shanghai Dreamer Group Co., LTD certificaten
ik kocht 3 machines omvat 2 graafwerktuigen en 1 nivelleermachine, goede kwaliteit, dure prijs. Dank u Bruce!

—— James

Bruce is een aardige persoon, begeleidde hij me om rond in Shanghai en Suzhou, mijn eerste aardige reis in China te reizen!

—— David

im de handelaar van Maleisië, 3 voordien jaar, begonnen wij van een graafwerktuig van Hitachi ex120, goede partner!

—— Henry

Shanghai Dreamer Group Co., LTD

1 2 3 4 5 6 7
Shanghai Dreamer Group Co., LTD Shanghai Dreamer Group Co., LTD Shanghai Dreamer Group Co., LTD Shanghai Dreamer Group Co., LTD Shanghai Dreamer Group Co., LTD Shanghai Dreamer Group Co., LTD Shanghai Dreamer Group Co., LTD
Bedrijfvergaderzaal Pakhuis van Vervangstukken Foto van Machineyard CATERPILLAR-BEDRIJFyard overbrenging overbrenging overbrenging

Bedrijf Details:

Type Business : Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : KAT, KOMATSU, HITACHI, KOBELCO, XCMG, DOOSAN
Aantal werknemers : >less than 50
Jaarlijkse omzet : $1,000,000-$5,000,000
Opgericht Jaar : 1992
Export pct : 90% - 100%

 

Wij zijn Co. van de de Escapistgroep van Shanghai, Ltd dat heeft beschouwd aangezien één van de hoogste verkoopbedrijven zich in het verkopen van gebruikte bouwmachines & gebruikt grondverzetmateriaal in China specialiseert. Wij verstrekken etc. tweedehands materiaal met inbegrip van graafwerktuig, lader, bulldozer, nivelleermachine, wegwals, de stortplaatsvrachtwagen van de vrachtwagenkraan.

 

Achtergrond

 

Onze geschiedenis kan terug naar 1987 worden gevonden wanneer de twee stichters- M. Liang en M. Li, kwamen aan Shanghai en begonnen om zich bij het herstellen van diverse soorten bouwmachines te concentreren.

 

In jaren '90, begonnen wij om gebruikt bouwmateriaal in binnenlandse markt te verkopen.

 

Na 2002, schafte de overheid van China de beperkingen op gebruikte bouwmachines invoerend af en uitvoerend, begonnen wij om zaken in het buitenland uit te breiden. Onze producten werden verkocht aan Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië en andere gebieden. Onze klanten spreken hoogst van onze producten en wij bouwden goede reputatie op het gebied.

 

 

Voordeel

 

Met meer dan 30 jaar van ervaring en kennis in het gebruikte gebied van de bouwmachine, hebben onze teams absolute vertrouwen en capaciteit om u te helpen geschikte machines volgens uw vereisten kiezen.

 

Wij investeerden de grootste yard tweedehandse graafwerktuigen in Shanghai, die ons toestaan om allerlei tweede zware machines met verschillend types, merken, grootte, en bouwjaar op te slaan.

 

Wij hebben meer dan 200 makelaars die met onze ingenieurs aan bron werken en gebruikte machines buiten van bouwwerf, controleren en verkiezen om goede voorwaardenmachines terug naar onze yard van Shanghai te kopen. dat is de reden waarom wij onze klanten kunnen helpen om de meest geschikte machine te kiezen die zij hebben vereist.

 

 Er zijn meer dan 30 herstellers en techniekpersonen die voor het testen van & het herstellen van het gebruikte materiaal verantwoordelijk zijn. De goede dienst van naverkoop is de dubbele veiligheid voor koper en het is ook de cecretsleutel van zaken op lange termijn voor verkoper.

 

 

Wij hopen onze oprechte dienst met uw vertrouwen en erkenning zal worden betaald!

Tel.: +86 18717775120

E-mail: info@secondhandexcavators.com

 

Wechat:


China Shanghai Dreamer Group Co., LTD Bedrijfsprofiel 0

 

Contactgegevens
Shanghai Dreamer Group Co., LTD

Contactpersoon: Mr. Bruce Chen

Tel.: +0086 18717775120

Fax: 86-021-56043799

Direct Stuur uw aanvraag naar ons